Pogled tvoj je pogled moj...

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Ivanna Lekić
Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN 978-86-7343-361-5
Povez: Broš
Pismo: latinica
Br.strana: 656
Godina: 2018.

Array
800,00 Дин.

Ispunjena filozofijom, nadahnućem i praktičnošću, ovo je knjiga koja može da vas promeni jer pokreće nešto tajanstveno. Nešto što stvara čuda u najsloženijem od svih područja života: u ljudskom srcu.
Može li ljubav biti toliko velika da zbog nje odbacite sve svoje? Pogaziti sve u šta verujete? Koliko strast može biti velika, a opčinjenost jaka za nekom osobom? Doživljavamo li iskustva za koja smo čvrsto tvrdili da nam se nikad neće dogoditi?
LJubav u ovom romanu postaje jedan sveopšti pojam koji nadzire celi svet, pa čitanje njegovih stranica možemo nazvati intelektualnim iskustvom.
,, Pogled tvoj je pogled moj…’’ je jedna od onih knjiga koje podsećaju na moć knjiga, klasičnih ostvarenja, skrivenih na prašnjavim tavanima sa specifičnim mirisom tinte i žutog papira. One nas podsete da su knjige poput naočara u novi svet, mesta gde upoznajemo mnoštvo novih ljudi i naprosto - gradimo sebe.

,,Obična sam devojka... Žena... Imam godine kojih se ne stidim. Imam san kome težim. Imam ljubav kojoj se nadam.
Moja priča je obično – neobična. Moj put do ljubavi je pakao bez dna. Moje ostvarenje sna je noćna mora posuta pepelom obojene svakodnevice.
Nisam jedina, ali sam verovatno u krugu malobrojnih koji se ne boje da priznaju da još uvek sanjaju i još uvek tragaju za sopstvenim ostvarenjem. Još uvek se nadmećem sa vremenom!''

„Nije puštao moju ruku. Nisam mogla da mu vidim lice ali sam znala, po glasu, da je to ON. Da li je moguće da ON postoji? Da nije samo u mojoj glavi? Da nije izmišljotina? Moj san? Ni u snu mu nisam videla lice ali njegov glas onako dečački, nestašan, raspevan... Od tog glasa bih uvek blago zadrhtala...“

„...snovi su snovi. Izmenjeni ili ne, skriveni ili ne, ostaju večno. Ili se ostvaruju, ili te muče celog života...“

„Ima vremena za sve, samo se mora biti svestan vremena...“

ivana-lekic

Ivanna Lekić je rođena u Paraćinu, 1973. godine, gde je završila osnovnu i srednju školu. U Kragujevcu je završila Prirodno-matematički fakultet, odsek hemija i sa stečenim zvanjem diplomirani hemičar opšte hemije, izvesno vreme je radila u osnovnoj školi kao nastavnik hemije. Radi u fabrici građevinskih materijala, boja i lakova, na poziciji istraživanje i razvoj. U slobodno vreme bavi se pisanjem (romana, priča, poezije, dečje poezije) i slikarstvom. NJene priče i pesme nalaze se u zbornicima. „Pogled tvoj je pogled moj...“ je prvi objavljen roman. Živi sa suprugom i sinom.

TOP