BAŠTOVANSKI DNEVNIK knjiga 1

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Stevan Krstec Starčinski
Izdavač: Kreativna radionica Balkan
ISBN: 978-86-6403-003-8
Povez: Mek
Pismo: Latinica
Br.strana: 108
Godina: 2014.

Array
275,00 Дин.

Srbija je lepa zemlja koja ima na hiljade i hiljade hektara neobrađenog poljoprivrednog zemljišta. Iz nebrojenih i nerazumljivih razloga te plodne površine su zaparložene. Srbija je takođe zemlja koja ima preko milion nezaposlenih a i veliki broj zaposlenih koji su ispod minimalca ili platu nisu dobili više meseci. U Srbiji ima na hiljade seoskih domaćinstava u kojima niko ne živi sa okućnicama na kojima umesto povrća raste korov.
Da li sve to, može da se promeni?
Naravno da može!

Pisano na osnovu ličnih iskustava svima razumljivim jezikom, ilustrovano sa autentičnim autorskim fotografijama.

Cilj ovih knjiga, od kojih je ova tek prva, je da vam predoči iz prve ruke da se uz malo ulaganja i malo dobre volje i želje može poprilično uraditi. Glavni junaci su Dragana i Stevan, koji su u zimu 2012. godine ušli u porodični zapušten plac i rešili da stvar uzmu u svoje ruke i sve iz korena promene.

Stevan Krstec Starčinski rođen je u Pančevu 1957. godine.

U tridesetogodišnjoj novinarskoj karijeri, pisao je: za “Omladinske novine”, “NON, “Zdravo”, “DŽUBOKS”, “Borbu”, “STUDIO”, “TV reviju”, “Politika ekspres”… Od 2007. godine Stevan Krstec Starčinski obavljao je posao urednika izdanja «Beoknjige», a 2014. je stao na čelo Kreativnog tima Kreativne radionice Balkan.

TOP