ŽIVOT JE RADOST

Dostupnost proizvoda: Da  /  

Ivan Kosogor
Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN: 978-86-7343-281-6
Povez: Mek
Pismo: latinica
Br.strana: 142
Godina: 2015.

Array
770,00 Дин.

Nova knjiga iz oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći pod nazivom "Život je radost" autora Ivana Kosogora, jednog od najmlađih sertifikovanih lajf kouča, kako kod nas, tako i u svetu ( Heal Your Life trener)!

O njoj je, poznati glumac, pisac, motivacioni govornik…- Siniša Ubović, rekao: "I nova Ivanova knjiga odiše svežinom, jednostavnošću i pre svega sjajnim uvidima. Uživao sam čitajući je!"
U pitanju je knjiga iz oblasti popularne psihologije koja je apsolutni hit u svetu! Knjiga koja će vam zauvek promeniti život. Knjiga koja će vam na vrlo zanimljiv i praktičan način približiti sve ono o čemu ste oduvek sanjali. Mladi autor koji čvrsto veruje da se svi odgovori nalaze u nama i ovog puta je napisao knjigu koja od vas traži zalaganje, trud i upornost.
Sačinjena iz tri segmenta, knjiga „Život je radost“ vodiće vas nežno i sigurno ka uspehu. Bilo da želite da postavite kristalno jasne ciljeve, organizujete bolje svoje vreme ili zaradite mnogo novca, ova knjiga će vam biti nezamenljiva podrška.
U tom cilju, Ivan Kosogor vam ovom knjigom pomaže da naučite kako da preoblikujete negativne misli i osećanja – i postanite srećniji, zdraviji i samopouzdaniji, odnosno kako da sami sebi postanete učitelj, pretvorite probleme i poteškoće u lekcije i konačno počnite da živite...
"Život je radost" je novi, revolucionarni pristup koji vas lakše i brže vodi do promene koju toliko priželjkujete. Treba ga izučavati polako i svakodnevno, jer će uz vaše zalaganje promeniti život kakav poznajete.

"...Ako želite da na pravi način iskoristite ovu knjigu, onda vas pozivam da nakon prvog čitanja, narednih 30 dana svako jutro otvorite bilo koju stranicu drugog dela knjige i da pročitate pojam koji prvo vidite. Zatim pročitajte treći deo pod nazivom Život je radost: USPEH, koji će vas dodatno motivisati za taj dan.
Želim vam da se dobro zabavite u otkrivanju sebe i svojih potencijala...''
Ivan Kosogor

Ivan Kosogor rođen je 1994. godine u Beogradu. Još kao beba, na samom početku njegove životne avanture suočio se sa prvom bitkom, bitkom za život. Od tada njegov mladalački entuzijazam pleni i ne dopušta drugima da budu ravnodušni u njegovoj blizini. Sa 15 godina pronalazi svoj prvi posao i kao kondukter počinje da uči više o životu. Narednih godina radio je kao konobar, dostavljač brze hrane, delio je flajere, osnovao je humanitarnu organizaciju i aktivno je učestvovao kao koordinator volontera nakon poplava u njegovom gradu. Nakon upisa „Beogradske Bankarske Akademije“, upoznaje svog mentora Sinišu Ubovića, poznatog glumca, pisca, trenera i predavača iz oblasti ličnog razvoja i samopomoći, koji ga podstiče i ohrabruje da napravi još veći iskorak na svom životnom putu i da svoja znanja i iskustva usmeri na pravu stranu. U periodu od samo godinu dana izborio se sa dve operacije koje nimalo nisu slomile njegov pozitivan mladalački duh. Mnogi usponi i padovi ojačali su ovog momka koji je vredno radio na tome da ostvari svoj san i postane pisac. Samo nekoliko koraka do ostvarenja i objavljivanja njegove prve knjige „Da, ti to možeš“, Ivan i njegova porodica su se suočili sa stravičnim poplavama koje su potpuno potopile njihov dom. Ovakva situacija koja bi mnoge slomila je u našem mladom piscu izazvala veliku dozu motivacije. Navodi da je upravo u tom periodu najviše pisao i stvarao. Nekoliko meseci nakon objavljivanja prve knjige u knjižarama se pojavljuje i drugi naslov: „Život je radost“ i upravo je ova motivaciona knjiga nastala kao rezultat vrednog rada i truda.

Pored pisanja knjiga, takođe je i autor online programa „Trening Brilijantan Um“ koji prati prve dve knjige. Ivan smatra da je on još jedan učenik ove oblasti i raduje se svakodnevnim izazovima i lekcijama.

Takođe je jedan od najmlađih sertifikovanih lajf  kouča, kako u svetu, tako i kod nas, u aprilu 2015. godine postao je i Heal Your Life trener.

Da biste saznali više o Ivanovim knjigama, radionicama i programima ili da biste se raspitali za Ivanove slobodne termine za koučing, možete se obratiti na:

info@ivankosogor.com

coaching@ivankosogor.com

kosogor.podrska@gmail.com

www.ivankosogor.com

TOP